Spinach and smoked salmon roulade
TM6 TM5 TM31

Spinach and smoked salmon roulade

4.7 (34 Bewertungen)

Zutaten

Spinach roulade

  • 4 eggs, seperated
  • 200 g frozen spinach, defrosted, drained and excess moisture removed
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice

Smoked salmon filling

  • 5 sprigs fresh dill, fronds only
  • 350 g cream cheese, softened
  • 20 - 30 g horseradish cream, to taste
  • 200 - 300 g smoked salmon, thinly sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
493.4 kJ / 117.5 kcal
Protein
8.7 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Fett
8.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Ballaststoff
0.8 g
Natrium
418.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r753285