Geräte und Zubehör
Curry Chicken Coleslaw
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
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fresh parsley, leaves only4 oz
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2 oz shallots, halvedgreen onions cut into pieces (2 in.)2 oz
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green cabbage cut into wedges11 oz
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1 - 2 oz plain yogurtmayonnaise4 oz
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curry powder1 tbsp
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salt to taste½ tsp
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ground black pepper to taste¼ tsp
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golden raisins4 oz
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roasted peanuts, unsalted4 oz
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peas cooked4 oz
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chicken breast cooked and shredded (see Tip)12 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
550.5 mg
Protein
29.9 g
Kalorien
2722.7 kJ /
650.8 kcal
Fett
44.5 g
Ballaststoff
9.1 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
39.5 g