Geräte und Zubehör
Mini Mushroom Galettes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 pieces
Zutaten
-
wholemeal flourplain flour300 g
-
water ice cold80 g
-
unsalted butter diced220 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved80 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms, slicedfresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced400 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper to taste3 - 4 pinches
-
medium egg lightly beaten, for brushing1
-
fresh thyme leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
987.1 mg
Protein
20.2 g
Kalorien
3680.1 kJ /
879.6 kcal
Fett
61 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
37.4 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feed the Love
22 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland