Geräte und Zubehör
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
white short grain ricebrown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
Braeburn apples unpeeled, cored, quartered140 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
ground linseedspsyllium husk (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
medium eggs4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
207.1 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
700.2 kJ /
167.4 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
19.2 g