Geräte und Zubehör
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
24 pieces
Zutaten
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extra virgin olive oil3 ½ oz
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garlic cloves5 oz
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baby spinach3 oz
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Parmesan cheese cut into pieces4 oz
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cream cheese diced4 oz
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1 oz plain yogurtsour cream1 oz
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marinated artichoke hearts drained6 oz
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dried red pepper flakes (optional) to taste¼ tsp
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salt to taste¼ - ½ tsp
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ground black pepper⅛ tsp
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French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
284.5 mg
Protein
5.4 g
Kalorien
662.8 kJ /
158.4 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
15.7 g
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