Geräte und Zubehör
Tomato and red lentil soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
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red lentils120 g
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whole black peppercorns5
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ripe tomatoes cut into halves900 g
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brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
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tomato paste75 g
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white wine vinegar1 tsp
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raw sugar1 - 1 ½ tsp
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fresh parsley leaves only, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
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water750 g
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Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
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sea salt to serve1 - 2 pinches
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ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1114.7 mg
Protein
8.4 g
Kalorien
554.2 kJ /
131.8 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
17.2 g