Geräte und Zubehör
Sikil Pak (Pepita Dip)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
19 oz
Zutaten
-
pepitas unsalted9 oz
-
Roma tomatoes halved7 oz
-
yellow onions in pieces2 oz
-
garlic cloves (with paper skins still on)2
-
1 habanero chili, stem removed, seeds optionalserrano chili stem removed, seeds optional1
-
fresh cilantro leaves only½ oz
-
orange juice1 oz
-
lime juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 tsp
-
ground cumin (optional)⅛ tsp
-
tortilla chips to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
124.4 mg
Protein
4.3 g
Kalorien
370.6 kJ /
88.6 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
2.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cancun Mexico
10 Rezepte
USA
USA