Geräte und Zubehör
Roze ontbijtbowl met rode bessen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
2 porties
Zutaten
-
20 g gevriesdroogde aardbeiengevriesdroogde frambozen20 g
-
aardbeien plus extra om te garneren250 g
-
frambozen plus extra om te garneren150 g
-
blauwe bessen plus extra om te garneren100 g
-
banaan in stukken gesneden1
-
havervlokken plus extra om te garneren110 g
-
rauwe cashewnoten40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
rode bessen, vers (optional) plus extra om te garneren20 g
-
30 - 40 g honingagavesiroop35 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
29 mg
Protein
9 g
Kalorien
1571 kJ /
374 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
14 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
43 g