Geräte und Zubehör
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 48 Std. 20 Min
2 kavanoz
Zutaten
-
hardal tohumu, kahverengi4 tk
-
diş sarımsak ezilmiş2
-
tane karabiber siyah2 tk
-
kırmızı pul biber (optional)½ - 1 tk
-
taze ot karışımı (optional) sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye)2 dal
-
turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş3 - 4
-
su230 g
-
elma sirkesi230 g
-
tuz3 tk
-
şeker (optional)1 ½ yk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kavanoz
Natrium
3510.7 mg
Protein
5.3 g
Kalorien
565.8 kJ /
135.3 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kesme aparatı (tm6)
21 Rezepte
Türkei
Türkei