Geräte und Zubehör
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Mint Sauce
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lemon1
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mint leaves15 g
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fresh cilantro15 g
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salt½ tsp
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freshly ground black pepper⅛ tsp
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extra virgin olive oil60 g
Lamb
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lamb chops bone in8
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rosemary, fresh2 sprigs
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salt½ tsp
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freshly ground black pepper⅛ tsp
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extra virgin olive oil15 g
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water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
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lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
730.7 mg
Protein
33.9 g
Kalorien
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Fett
96.7 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
37.5 g
Kohlenhydrate
4.3 g