Geräte und Zubehör
Boter plank met spinaziepesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 10 Min
20 porties
Zutaten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
332 mg
Protein
5 g
Kalorien
766.1 kJ /
183.1 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
0.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Foodtrends 2023
17 Rezepte
Benelux
Benelux