Geräte und Zubehör
Fried Chives Pockets
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
6 piece
Zutaten
Dough
-
plain flour230 g
-
water120 - 130 g
-
cooking oil10 g
-
salt¼ tsp
Chive fillings
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eggs2
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cooking oil15 g
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Chinese chives cut in small pieces, approx. 0.5 cm300 g
-
sesame oil, untoasted30 g
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oyster sauce10 g
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ground white pepper¼ tsp
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Chinese five spice powder1 pinch
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salt1 tsp
-
dried shrimp small size, rinsed, toasted20 g
Assembly
-
cooking oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
512 mg
Protein
10 g
Kalorien
1123 kJ /
269 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
32 g
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