Geräte und Zubehör
Perfect steak with sauce Bernaise
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 portions
Natrium
2152.8 mg
Protein
149.4 g
Kalorien
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Fett
258.2 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
137.3 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland