Geräte und Zubehör
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
soğan dörde bölünmüş110 g
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)3 cm
-
Hindistan cevizi yağı30 g
-
bal kabağı soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)750 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı400 g
-
su370 g
-
pul biber1 tutam
-
tuz sunum için ekstra tuz2 - 2 ¾ tk
-
karabiber sunum için ekstra karabiber1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
972.9 mg
Protein
2.4 g
Kalorien
887.8 kJ /
212.2 kcal
Fett
12.2 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Çorba Mevsimi
15 Rezepte
Türkei
Türkei