Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
TM6 TM5 TM31

Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce

4.7 (27 Bewertungen)

Zutaten

Honey Mustard Sauce

  • 75 g wholegrain mustard
    oder mustard (eg. English mustard)
  • 75 g honey
  • 1 Tbsp white wine vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Eggs

  • 400 g water
  • 10 medium eggs
  • 150 g bread, torn in pieces
  • 400 g smoked salmon, cut in pieces
  • 10 g fresh parsley
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp fine sea salt
  • vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
    oder sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1054 kJ / 252 kcal
Protein
23 g
Kohlenhydrate
16 g
Fett
10.7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r86676