Geräte und Zubehör
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
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sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
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parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
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olive oil4 Tbsp
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fine sea salt1 ¼ tsp
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gram flourchickpea flour2 Tbsp
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tinned crushed tomatoes250 g
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fresh basil leaves10 g
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mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
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pitted black olives sliced8 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1194.2 mg
Protein
12.7 g
Kalorien
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoff
9.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
43.3 g
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Vereinigtes Königreich und Irland
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