Geräte und Zubehör
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
469.5 mg
Protein
36.6 g
Kalorien
1753 kJ /
419 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland