Geräte und Zubehör
Miso soup, Sake seafood with rice
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
water1440 g
-
white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (optional) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)10 - 12
-
300 g fresh mussels, shells scrubbed and debeardedclams shells scrubbed,300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil (10 g)2 tsp
-
miso paste80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (optional) cut in cubes (1.5 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30 g
Kalorien
2015 kJ /
478 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz