Geräte und Zubehör
Hunters Stew (Bigos)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh sauerkraut drained400 g
-
white cabbage cut in pieces (5 cm)400 g
-
onion quartered100 g
-
carrot cut in pieces50 g
-
parsnip, cut in piecesparsley root cut in pieces40 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
rapeseed oil30 g
-
water800 g
-
1 meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste (see tip)1 tsp
-
tomato purée45 g
-
dried prunes pitted, halved35 - 40 g
-
dried mushrooms10 - 20 g
-
allspice berries4
-
dried bay leaves2
-
juniper berries crushed2
-
pork meat (e.g. ham), cut in pieces (approx. 1.5-2 cm)200 g
-
smoked pork sausage sliced into half-slices200 g
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked cut in pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ground caraway½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white mustard seeds½ - 1 tsp
-
garlic granules½ - 1 tsp
-
lovage, dried (optional)½ - 1 tsp
-
hot paprika (optional)½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
813.8 mg
Protein
12.5 g
Kalorien
1408.2 kJ /
336.6 kcal
Fett
26.4 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Polish Favourites
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland