Geräte und Zubehör
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4 fillets, approx. ¾ in. thick)16 - 28 oz
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced, divided10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
7 oz cream cheese, in piecesspreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2581.4 mg
Protein
54.6 g
Kalorien
3119.1 kJ /
745.5 kcal
Fett
43.1 g
Ballaststoff
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
35.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA