Geräte und Zubehör
Asparagus Cream Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
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white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)14 oz
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potatoes cut into pieces3 ½ oz
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yellow onions halved2 oz
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garlic clove1
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water divided20 oz
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1 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cube1
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salt to taste¼ - ½ tsp
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ground black pepper to taste1 - 2 pinches
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2 oz cream cheesespreadable cheese2 oz
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2 - 3 ½ oz Greek yogurtsour cream2 - 3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.4 mg
Protein
4.5 g
Kalorien
394.2 kJ /
94.2 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
7.1 g
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