Geräte und Zubehör
Domates ve Mantarlı Spagetti
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı25 g
-
tuz1 ½ tk
-
sarımsak tozu½ tk
-
kekik1 tk
-
pul biber (optional)1 tutam
-
şeker5 g
-
kültür mantarı dilimlenmiş (1 cm)100 g
-
domates püresi (bk. Öneriler)300 g
-
su515 g
-
makarna, kurutulmuş, spagetti cinsi300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1023.9 mg
Protein
11.8 g
Kalorien
1670.1 kJ /
399.2 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
63.9 g