Geräte und Zubehör
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1082.2 mg
Protein
23.9 g
Kalorien
997.9 kJ /
238.5 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International