Geräte und Zubehör
Vegan Oesterzwam Shoarma
Zubereitung 35 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
Oesterzwammen
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen1 tl
-
uienpoeder1 tl
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
harissa saus20 g
-
olie35 g
-
citroen 10 g sap uitgeperst, dun geraspte schil½
-
ahornsiroop40 g
-
oesterzwam400 g
Yoghurt-muntsaus
-
teentje knoflook1
-
peterselie, vers afgeplukt5 g
-
munt, vers afgeplukt5 g
-
sojamelk yoghurt150 g
-
tahin10 g
-
ahornsiroop5 g
-
olie5 g
-
zout½ tl
Groenten en afwerking
-
rode ui50 g
-
komkommer ontpit, in stukjes (2-3 cm)80 g
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ijsbergsla in stukken (8-10 cm)130 g
-
tarwebloem tortilla's groot (Ø 30 cm)4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1274 mg
Protein
10 g
Kalorien
1560 kJ /
373 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
6.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux