Geräte und Zubehör
Zalm met rijst en champignons
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
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teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
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paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
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olijfolie20 g
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champignon, vers gevierendeeld100 g
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gehakte tomaten, uit blik100 g
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visbouillon blokje (0,5 l)1
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paprikapoeder (optional)1 tl
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zout1 tl
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peper, gemalen½ tl
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water400 g
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witte kortkorrelige rijst200 g
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zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
637.7 mg
Protein
21.5 g
Kalorien
1963.2 kJ /
470 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoff
11.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
68.3 g
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