Geräte und Zubehör
Creamy pistachio pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
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Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
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shelled unsalted pistachio nuts roasted40 g
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lemon zest only, no white pith1
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garlic clove1
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extra virgin olive oil10 g
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unsalted butter10 g
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eschalots cut into wedges (4 cm)250 g
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hot water800 g
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sea salt1 tsp
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speck cubed (1-2 cm)200 g
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spaghetti300 g
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ground black pepper to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1606.4 mg
Protein
31.4 g
Kalorien
2776.9 kJ /
663.7 kcal
Fett
27.9 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
71.5 g