Geräte und Zubehör
Hand Roll Sushi
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
10 pieces
Zutaten
Rice
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rice vinegar50 g
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sugar15 g
-
salt2 tsp
-
sunflower oil1 tsp
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water1000 g
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short-grained rice (sushi rice)300 g
Hand roll sushi
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nori seaweed (20 cm x 10 cm)10 sheets
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20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casingcrab sticks10
-
Japanese cucumber cut in sticks1
-
ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices2
-
prawn roe (ebiko)3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
538.7 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
519.4 kJ /
124.1 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
25.5 g
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