Geräte und Zubehör
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
30 pieces
Zutaten
Pistachio ganache
-
pistachio nuts peeled50 g
-
white chocolate small pieces or callets140 g
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whipping cream70 g
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butter70 g
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almond extract2 drops
Pistachio macarons
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blanched almonds (see tips)80 g
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icing sugar (see tips)100 g
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vinegar to degrease mixing bowl
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egg whites (see tips)100 g
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caster sugar100 g
-
food colouring green (see tips)2 points of a knife
-
food colouring yellow
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
11.5 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
429.5 kJ /
102.6 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
10.5 g
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