Geräte und Zubehör
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
tamarind paste35 g
-
water650 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger20 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
cooking oil80 g
-
dried tamarind pieces4
-
ladies' fingers130 g
-
eggplant130 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar2 tsp
-
red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)800 g
-
laksa leaves (optional)2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
509.5 mg
Protein
29.7 g
Kalorien
1303.3 kJ /
311.5 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
13.6 g