Geräte und Zubehör
Chicken with almonds
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
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jasmine rice250 g
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water1200 g
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sea salt1 ½ tsp
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blanched almonds40 g
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cornflour1 tsp
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soy sauce1 ½ tbsp
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extra virgin olive oil60 g
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chicken thigh fillet cut into strips (2 cm thick)800 g
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ground black pepper2 pinches
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tomato sauce60 g
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Tabasco® sauce¼ tsp
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honey10 g
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spring onions/green onions trimmed, finely sliced, to garnish2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1518.8 mg
Protein
36.1 g
Kalorien
2892.1 kJ /
691.2 kcal
Fett
36.7 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
56.5 g