Pizza Diavola

4.8 115 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portions

Zutaten

Dough
  • water
    220 g
  • sugar
    1 tsp
    barley malt
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour plus extra dusting
    400 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Topping
  • mozzarella cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • spicy salami sliced
    150 g
    pepperoni, sliced
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • pomodorino tomatoes halved
    250 g
    baby plum tomatoes, halved
  • fine sea salt
    1 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 994.7 kcal / 4162 kJ
Protein 43.6 g
Fett 43.7 g
Kohlenhydrate 104.7 g
Ballaststoff 4.9 g
Gesättigte Fettsäuren 15.8 g
Natrium 2553.7 mg

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