
Geräte und Zubehör
Bolognese Sauce
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
celery cut in pieces80 g
-
carrots cut in pieces80 g
-
onions quartered160 g
-
olive oil25 g
-
pancetta diced, to taste100 - 120 g
-
lean beef mince broken in pieces250 g
-
pork mince broken in pieces250 g
-
dry white wine70 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried bay leaves3
-
tomato purée30 g
-
salt1 tsp
-
whole milk100 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
348.7 kcal /
1459.1 kJ
Protein
19.4 g
Fett
25.2 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Natrium
527.2 mg