Geräte und Zubehör
Steak Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
24 OZ
Zutaten
-
shallots sliced3 oz
-
white button mushrooms sliced2 oz
-
garlic cloves2
-
anchovies, preserved in olive oil drained2
-
dark brown sugar2 oz
-
golden raisins1 ½ oz
-
fresh tarragon leaves2 tbsp
-
ketchup4 oz
-
water2 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
orange juice2 oz
-
Worcestershire sauce4 oz
-
celery seeds1 ½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 OZ
Natrium
233.4 mg
Protein
0.1 g
Kalorien
121.5 kJ /
29 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stock Your Staples
18 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Squid Ink Pasta
1 godz.
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Coffee Cream
5 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Banoffee Cream Pie
2 godz. 40 min
Quick Beef Pho
45 min
Thai Iced Tea
2 godz. 25 min
White BBQ Sauce
5 min