
Geräte und Zubehör
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken legs, skin on (approx. 2 legs), deboned (see tip)500 g
-
light soy sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
medium eggs3
-
water1560 g
-
fine sea salt adjust to taste1 ½ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
garlic cloves10 g
-
vegetable oil30 g
-
white long grain rice rinsed until water runs clear300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
pandan leaves (see tip)2
-
onion quartered50 g
-
potato diced (2 cm)70 g
-
tomato cut in wedges70 g
-
carrot peeled, diced (2 cm)120 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
637 kcal /
2663 kJ
Protein
31 g
Fett
24 g
Kohlenhydrate
72 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
1488 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland