Kompatible Versionen
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optional)
oder 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optional) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Kohlenhydrate
- 3.7 g
- Fett
- 0.4 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Donmuş Meyve Püresi 2
Keine Bewertungen
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Keine Bewertungen
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Bebek Bisküvisi
30 min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35ωρ.
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min