Geräte und Zubehör
Veganske vafler med chokoladesauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portioner
Zutaten
Vafler
-
hvedemel250 g
-
farin50 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
bagepulver1 ½ tsk
-
solsikkeolie20 g
-
mandelmælk300 g
Chokoladesauce
-
mørk chokolade 70% kakao, skåret i mindre stykker120 g
-
mandelmælk75 g
-
solsikkeolie til smøring
-
mandler, flager30 g
-
blandede frugter, friske (fx blåbær, appelsinskiver, banan, jordbær...)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
143 mg
Protein
10 g
Kalorien
1376 kJ /
329 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
9.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
November
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vanilje is
12 Std.
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Keine Bewertungen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen