Geräte und Zubehör
Arktisk banoffeerulle
Zubereitung 10 Min
Gesamt 28 Std. 40 Min
10 portioner
Zutaten
Bananis
-
bananer modne (ca. 500 g), skåret i skiver5
-
vaniljepasta1 tsk
-
fløde, 35 %45 g
Karamelsauce
-
smør skåret i stykker80 g
-
fløde, cirka 48 %110 g
-
brun farin40 g
-
sukker, hvid40 g
-
ahornsirup, ren40 g
-
vaniljepasta1 tsk
-
havsalt, fint½ tsk
Vaniljekagebund
-
smør til smøring
-
sukker, hvid plus ekstra til drys125 g
-
æg stuetemperatur5
-
vaniljepasta1 tsk
-
selvhævende mel125 g
-
flormelis til drys
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
287.6 mg
Protein
6.1 g
Kalorien
1600.4 kJ /
381 kcal
Fett
17.7 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
50.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Frosne fristelser II
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chokoladecreme
1 Std. 20 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen
Fruktgeléer
Keine Bewertungen