Geräte und Zubehör
Napolitansk islagkage
Zubereitung 10 Min
Gesamt 21 Std. 10 Min
12 portioner
Zutaten
Chokoladeis
-
mørk chokolade (70 % kakao), skåret i stykker (1-2 cm)80 - 100 g
-
kakaopulver20 - 50 g
-
sødmælk400 g
-
fløde, 35 %200 g
-
sukker150 g
-
æggeblommer4
-
salt (valgfrit)1 knivspids
Vaniljeis
-
vaniljestang1
-
sødmælk600 g
-
fløde, 35 %200 g
-
sukker180 g
-
æggeblommer6
-
salt (valgfrit)1 knivspids
Jordbæris
-
sukker efter smag60 g
-
jordbær frosne og skåret i stykker500 g
-
fløde, 35 %120 g
Topping
-
hvid chokolade skåret i stykker (1-2 cm)125 g
-
jordbær friske, skåret i halve250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
77 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
2019 kJ /
480.7 kcal
Fett
27.8 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
17.9 g
Kohlenhydrate
52.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Frosne fristelser II
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chokoladecreme
1 Std. 20 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen
Fruktgeléer
Keine Bewertungen