Geräte und Zubehör
Gin- og tonicsorbet med agurk
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std.
6 portioner
Zutaten
Sorbet
-
sukker100 g
-
tonicvand200 g
-
tonicvand frosset til isterninger200 g
-
agurk skrællet og skåret i stykker (2 cm)325 g
-
citronsaft25 g
-
gin70 g
Citron- og myntetuile
-
mandler, uden skind50 g
-
smør30 g
-
sukker, hvid80 g
-
hvedemel50 g
-
æggehvider2
-
citron kun skal, ingen hvid marv1
-
mynte, frisk kun blade1 kvist
-
salt1 knivspids
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
83.1 mg
Protein
4.6 g
Kalorien
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
38.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Frosne fristelser II
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chokoladecreme
1 Std. 20 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen
Fruktgeléer
Keine Bewertungen