Geräte und Zubehör
Sprøde boller med creme
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 5 Std. 30 Min
6 stykker
Zutaten
Konditorcreme
-
mælk300 g
-
sukker50 g
-
kagemel40 g
-
æg2
-
vaniljestang1
Boller
-
smør ved stuetemperatur, i små stykker45 g
-
sukker50 g
-
strimmel appelsinskal (kun den orange del)1
-
strimmel citronskal (kun den gule del)1
-
mælk85 g
-
vand55 g
-
æg1
-
salt1 knivspids
-
honning1 tsk
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
gær5 g
-
bagehvedemel180 g
-
kagemel150 g
-
solsikkeolie500 g
Karamellisering
-
vand2070 g
-
sukker250 g
-
glukosesirup1 spsk
-
eddike1 - 2 spsk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
333.7 mg
Protein
12.1 g
Kalorien
2835 kJ /
678 kcal
Fett
22.6 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
106.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sødt bagværk med karamel
6 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vanilje is
12 Std.
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Keine Bewertungen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen