Geräte und Zubehör
Panna cotta med ferskner og timiansirup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
6 portioner
Zutaten
Panna cotta
-
piskefløde250 g
-
yoghurt naturel250 g
-
sukker60 g
-
blade husblas4
-
mandellikør (f.eks. Amaretto)30 g
Ferskentopping
-
citronsaft efter smag15 - 20 g
-
brun farin30 g
-
timian, frisk kun blade2 kviste
-
200 g fersken, drænetfersken skrællet, udstenet, skåret i skiver1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.3 g
Kalorien
1139 kJ /
272 kcal
Fett
18.6 g
Kohlenhydrate
21.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ferskner og nektariner
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vanilje is
12 Std.
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Keine Bewertungen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen