Geräte und Zubehör
Chokoladetrifli med fersken
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portioner
Zutaten
Chokoladebund
-
æg, store3
-
sukker, hvid100 g
-
hvedemel90 g
-
kakaopulver20 g
-
bagepulver½ tsk
Topping
-
ferskner drænet (2 x 420 g dåser)2 dåser
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
mascarpone250 g
-
vaniljesukker, hjemmelavet40 g
-
mandler, flager100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9 g
Kalorien
1919 kJ /
459 kcal
Fett
30 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ferskner og nektariner
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vanilje is
12 Std.
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Keine Bewertungen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen