Geräte und Zubehör
Kage med nektarin, jordbær og polenta
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 portioner
Zutaten
-
smør i tern, plus ekstra til smøring125 g
-
lys rørsukker250 g
-
græsk yoghurt60 g
-
citron kun skal og 30 g juice1
-
havsalt½ tsk
-
bagepulver1 tsk
-
mandelmel200 g
-
polentamel200 g
-
æg, medium3
-
jordbær afskallet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
nektarin udstenet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
creme fraiche 38 % til servering150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 portion
Protein
11.8 g
Kalorien
2605 kJ /
623 kcal
Fett
38.8 g
Kohlenhydrate
56.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ferskner og nektariner
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Brownies
50 Min
Lagkagebund
1 Std. 50 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 Std.
Tiramisukage
Keine Bewertungen
Hyldeblomstkage med lime
Keine Bewertungen
Tærte med makroner og bær
Keine Bewertungen
Birkes-bærkage
Keine Bewertungen
Blåbærsnegle
Keine Bewertungen
Brombærtærte
Keine Bewertungen