Kompatible Versionen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optional)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
oder 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (optional)
-
20
g butter (optional)
oder 1 tbsp cream (optional)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
oder 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 16 g
- Ballaststoff
- 6.2 g
Alternative Rezepte
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Lemonade
5 Min
Apple cake
1 Std.
Fruit ice cream
5 Min
Apple strudel
1h 45min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Berry foam
10min
Versatile smooth soup
45 Min