Kompatible Versionen
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Flavoured breadcrumbs
-
50
g bread roll
oder 50 g white bread - 1 garlic clove
-
5
sprigs fresh coriander
oder 5 sprigs fresh parsley
Three-course meal
- 250 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 250 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut in slices
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm)
oder 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm) - 2 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme (optional)
-
1
apple, cut in eighths
oder 1 pear, cut in eighths -
1
tbsp sugar
oder 1 tbsp honey - ½ tsp ground cinnamon
- 1 lemon zest
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 1 dried bay leaf
- 650 g water
- 120 g long-grain rice
Béchamel sauce
- 250 g milk
- 20 g flour
- 10 g butter
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4222 kJ / 1010 kcal
- Protein
- 78 g
- Kohlenhydrate
- 109 g
- Fett
- 28 g
- Ballaststoff
- 11.6 g
Alternative Rezepte
Boiled eggs
20min
Béchamel sauce
15 Min
Fruit ice cream
5min
Frozen fruit sorbet
5min
Meatballs with tomato sauce
45min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
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Potato cakes
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Risotto with Parmesan cheese
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Steamed turbot and mixed vegetable parcels
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Fish and potatoes with tomato sauce
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Chicken with creamy vegetable sauce
50 menit
Pasta salad with trout and vegetables
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