Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optional)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
oder 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g parboiled rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g flour
- 500 g crushed tomatoes, canned
- 50 g tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 80 g
- Fett
- 23 g
- Ballaststoff
- 8.3 g
Alternative Rezepte
Vegetable soup
35 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min