Geräte und Zubehör
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
10 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil15 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
garlic cloves6
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)1500 g
-
plain flour3 Tbsp
-
white wine200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh bay leaves2 - 3
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
358.4 mg
Protein
34.9 g
Kalorien
1460.5 kJ /
349.1 kcal
Fett
12.9 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
20.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Autumn Comforts
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Traditional Irish Stew
4 Std. 30 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min