Kompatible Versionen
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, finely grated zest of half and 25 g juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
oder 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste (optional)
- 100 g shallots, halved
-
100
g leeks, white part only, cut in pieces
oder 100 g onions, quartered - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
oder 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
oder 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 44 g
- Ballaststoff
- 10.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Salt Cod Gratin
50 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min