Geräte und Zubehör
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (optional)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
38 g
Kalorien
2525 kJ /
604 kcal
Fett
31 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Asparagus and Mango Salad
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn Saganaki
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Crab & Prawn Linguine
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min