Geräte und Zubehör
Tomato and Haddock Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered100 g
-
red pepper cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
1 tomatotomato purée40 g
-
paprika1 Tbsp
-
long grain rice200 g
-
water650 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l)fish stock paste1 tsp
-
haddock fillets skinless, boneless400 g
-
frozen peas120 g
-
pitted green olives50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
1359 kJ /
324 kcal
Fett
15.9 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Creamed Cod
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min