Geräte und Zubehör
Tomato and Haddock Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered100 g
-
red pepper cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
1 tomatotomato purée40 g
-
paprika1 Tbsp
-
long grain rice200 g
-
water650 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l)fish stock paste1 tsp
-
haddock fillets skinless, boneless400 g
-
frozen peas120 g
-
pitted green olives50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
1359 kJ /
324 kcal
Fett
15.9 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Creamed Cod
45min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min